До Дня Збройних сил України. Студенти зустрілись з воїнами АТО та волонтером

2 грудня, у рамках відзначення Дня Збройних сил України, у коледжі завершився черговий етап безстрокової акції “Разом переможемо”. У гості до студентів завітали  Єрмолаєв Олег, боєць 93 Окремої механізованої бригади, командир взводу зв’язку, артилерист, а також  волонтер  Пилипенко Олександр Іванович.

img_9459

Гості розповіли нам про воєнні будні наших захисників, показали цілу виставку “реліквій” війни. А ще ми почули правдиву розповідь “з передової” про те, як зміцнилися наші збройні сили, як українські бійці навчилися воювати. Єрмолаєва Олег (позивний “Мамай”) розповів нам про сучасне озброєння наших військових – пушки світового стандарту – і додав,  що усім треба добре вчитися, бо знання потрібні завжди, у тому числі й у військовій справі.
 Директор коледжу Маргарита Климович подякувала гостям за візит, за розповідь, за мужність, додавши, що студенти та викладачі коледжу завжди готові виконувати почесну місію волонтерства, що з першої хвилини цієї гібридної війни ми допомагаємо нашим славним воїнам. Від імені колективу коледжу разом з представниками студради вона передала зібрані засоби гігієни, теплі речі, продукти харчування для наших славних захисників.
     Звіт про візит волонтерів до коледжу можна переглянути на сторінці волонтерської організації “Захистимо Україну” за посиланням  https://www.facebook.com/groups/495157070615890/?fref=ts

Comments are closed.