Нам є, що захищати! Урочиста лінійка до 25-ї річниці Збройних Сил України

   6 грудня у коледжі відбулася урочиста лінійка до 25-ї річниці Збройних Сил України. Лінійку відкрив викладач предмету “Захист Вітчизни” Антонов О.О., який нещодавно сам  відслужив у ЗСУ. На закінчення лінійки прозвучала  пісня “Нам є, що захищати”, яку виконали студенти коледжу.

   
  Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято — День Збройних Сил України –  було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.В нашому коледжі прошла урочиста лінійка до Дня Збройних сил України.
Кожна країна з моменту свого заснування намагалася створити сильну армію, щоб мати можливість протистояти своїм сусідам. Хоча люди і всілякі організації намагаються боротися з війною, але військові дії не припиняються ніколи. Сильна армія потрібна кожній країні. Але,  на жаль, Збройні України з кожним роком ставали все слабшими . Тому в незалежній Україні армію довелося відновлювати з руїн, щоб вона змогла вистояти перед ворогом та захистити свою Батьківщину.  І це вдалося  зробити!
Саме сьогодні ми відзначаємо свято наших любих захисників, які захищають незалежність нашої держави, жертвують своїм життя заради нашого світлого майбутнього. Саме за це ми повинні  бути вдячні нашим Героям! Організатори лінійки ознайомили присутніх із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі, із героїчними сторінками періоду XX ст.

Comments are closed.