«Спасибі друзі, що ви є». Зустріч з письменниками Херсонщини

Хвилююча зустріч з мистецтвом слова відбулася 8 грудня 2016 року у коледжі. У гості завітали Василь Михайлович Мелещенко та Олег Васильович Олексюк, члени Національної спілки письменників України.
У читацькому колі поділились майстри слова джерелами своєї творчості, рідна Бериславщина та Олешки надихають поетів на нові й нові рядки. 



З уст Василя Мелещенко натхненно звучали поезії про Таврійський край і його людей, безмежний степ, дніпровські пейзажі із збірок «Зустріч із юністю», «Спасибі друзі, що ви є». Також поет, прозаїк, автор творів для дітей представив читачам збірку «Відкриття душі», що містить вибрані вірші, пісні присвяти.
Голова Херсонської обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Т.Г. Шевченка Олег Олексюк, поет захоплено представив увазі педагогів та студентів поетичні рядки збірок «Від берега «Я» до пристані, «Ти», «Не все безжально знищили літа» у яких вогонь кохання і радощі страждання, роздуми про суть життя, а також збірки для дітей «Я для мами намалюю», «Аби не плакало».

Гортаючи рядки збірок поетів, студенти Посудевська Жанна, Кузьмич Дарʼя, Левітан Єлизавета, Халак Елеонора, Голояд Ганна, Лукомець Анастасія, Мацевич Ганна з хвилюванням декламували поезії, які викликали особливі почуття «Таврія», «Тронка», «Слідами майстра» «Сад мудрості», «Горизонти» Василя Мелещенка» та поезії Олега Олексюка «Де ж ви, мої сини», «Молитва».
Корисні поради та настанови від майстра слова отримали Воронова Юлія, Коваль Ганна, Бондарь Анна, Гайдич Єлізавета, які роблять перші проби пера і представили аудиторії свої власні вірші.

Зустріч стала поштовхом ще раз замислитись над загальнолюдськими цінностями, адже у творах майстрів слова палко звучить любов до людини та життя.

<<<БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ>>>

Comments are closed.