Учні навчились змінювати дієслова за часами. Показовий урок з української мови в 4 – Б класі на практиці

20.02.2017  був проведений показовий урок з української мови в 4 – Б класі. Заняття було присвячене темі “Змінювання дієслів за часами”. 

Учні на уроці повторили і поглибили знання про граматичні ознаки дієслова; закріпили вміння визначати час дієслова у реченнях, тексті; навчились ставити дієслова у потрібному часі. На уроці студентка-практикантка застосувала багато цікавих інтерактивних методів, які сприяли успішному засвоєнню учнями нової теми.  Було використано різноманітні завдання на картках та емоційне налаштування і підтримка кожної дитини під час уроку. За результатами підсумкового опитування було з’ясовано,  що діти добре вивчили нову тему.

Всі поставлені завдання на початку уроку були реалізовані. Урок пройшов вдало, діти гарно себе поводили, були активними, гарно відповідали.

Я бажаю всім студентам нашого коледжу, щоб у них також все отримувалось, щоб вони давали гарні уроки. Використовуйте на своїх уроках різноманітні ігри, завдання, вправи, заохочуйте їх, так нашим учням буде цікавіше.

Студентка 142 групи спеціальності “Початкова освіта” Вікторія Веклич.
Вчитель: Мосьпан Г. О.
Методист: Лілянова І. А.

Comments are closed.