Вітаємо наших студентів з ІІІ командним місцем у регіональній олімпіаді з української мови

З великим задоволенням вітаємо Литвин Тетяну, яка в 2016 році у всеукраїнському етапі VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка стала переможцем серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації гуманітарного профілю та отримала стипендію Президента України, з ІІ індивідуальним місцем у регіональній олімпіаді з української мови серед студентів ІІІ-ІV курсів педагогічних навчальних закладів початкового рівня вищої освіти Південного регіону України, що відбулася 15 лютого 2017 р. на базі Запорізького педагогічного коледжу.

Вітаємо студентів коледжу Грицаєнко В. (122 гр.), Литвин Т. (133 гр.) з ІІІ командним місцем у регіональній олімпіаді з української мови серед студентів педагогічних навчальних закладів початкового рівня вищої освіти Південного регіону України.

Бажаємо Вам творчих злетів, здоров’я та успіхів! Сподіваємося на перемогу в наступному році!

Окремо висловлюємо слова подяки викладачам української філології Маловій І.О., Шабановій Т.В,, Бернвальдт Т.С., що зберігають та примножують славетні традиції підготовки фахівців у нашому коледжі. Так тримати!

Директор коледжу, колектив викладачів та студентів.

Comments are closed.