Викладачі та студенти підвели підсумки квесту

О 15 годині 9 березня у актовій залі коледжу для підведення підсумків квесту зібралися всі  його учасники та організатори. Директор коледжу Маргарита Климович сказала: “Проведений захід – це ще один крок до Шевченка. Адже серед плеяди видатних діячів української культури Тарасу Григоровичу належить особливе місце: його називають поборником правди і свободи. Він своєю полум’яною творчістю виражав споконвічні прагнення нашого народу. Даний захід дав нам усім можливість побачити, що ми багато знаємо про Кобзаря, а також накреслив величезний пласт роботи, бо знання про Шевченка, знання його творів повинні постійно оновлюватися і поглиблюватися. Це важливо для нас,  як для майбутніх вчителів та вихователів, що плекатимуть справжніх патріотів України”.

 На сцену для підведення підсумків Маргарита Володимирівна запросила викладачів, що працювали на станціях. Кожен з них подякував студентам за роботу та поділився своїми враженнями. У режимі “вільного мікрофону” своїми враженнями поділилися також студенти – учасники квесту. І ось настала мить оголошення результатів. За загальною кількістю балів перемогу поділили між собою 2 команди – “Крокуси” та “Нарциси”. Вони і зайняли  перше місце. На другому місці – команда “Барвінок”, що відстала від переможців лише на 1 бал. Третє місце зайняли “Проліски”, що отримали на 0,5 бала менше, ніж команда “Барвінок”. Всі присутні щиро привітали переможців.

Директор коледжу Маргарита Климович запропонувала викладачам визначити кращих учасників квесту та виставити їм оцінки за відповідні навчальні предмети. Згідно наказу директора по коледжу за результатами квесту ці оцінки будуть внесені до навчальних журналів.
“Ми всі – молодці! Всім дякую за чудовий старт” – так завершила процедуру підведення підсумків Маргарита Володимирівна. 
А всі учасники квесту подякували директору за таку ідею та виразили думку, що подібні заходи дуже корисні і цю роботу потрібно продовжувати.
Говорять учасники квесту…
Викладач Середа Н.С. :”Студенти декламували “Заповіт” англійською мовою, дізналися про те, що у всіх куточках світу споруджено 1200 пам’ятників Кобзарю. Але головне – вони сповнилися гордістю за те, що ми – українці! Ми розповімо всьому світу про Шевченка англійською мовою.”
Викладач Тупікіна С.В.: “Дуже добре, що не тільки старшокурсники, а й першачки зацікавилися педагогічною спадщиною Кобзаря”.
Викладач Шабанова Т. В.: “форма квесту допомогла нам швидко і мобільно підняти величезний пласт знань з різних предметів. І ми дякуємо Маргариті Володимирівні за таку чудову ідею”.
Викладач Підберезня Я.О.: “Це було чудове поєднання дитячої літератури, інформатики та творчості”.
Студентка 113 групи Ілляшенко О.: ” Мені дуже сподобалося, це найкращий день за весь мій перший курс!”
Студентка 113 групи Скачко О.: “Ми дізналися дуже багато  нового про життя і творчість Тараса Шевченка. Мені сподобалося роботи панно, у якому можна було виразити всі свої почуття і переживання від творів Кобзаря”.
Студентка 112 групи Мартинова М.: “Всі викладачі були усміхнені, заохочували нас, підготували дуже цікавий матеріал. Це було справді схоже на свято”.
Студентка 132 групи Роза О.: “Шевченко – визначний педагог, що виховує націю, людей, народ. Це ще одна грань його таланту. Я вражена!”
Студентка 131 групи Найдьон Д.: “Шевченко боровся за чистоту мови. осуджував “суржик”. Буду прагнути розмовляти грамотно і вчити цьому своїх майбутніх учнів”.
Студент 132 групи Гудим В.: “Це чудово, що у всіх його творах є частка педагогічного повчання. Твори Шевченка мають велике виховне значення”.

Comments are closed.