Як це було… Що ми знаємо про англомовні країни? “GoCamp-2016”

На денному загальнотабірному заходi “Talent show” кожен із загонів представив яскраві, масові та цікаві номери. Під девізом «GoCamp-2016” країни розкрили свій творчий потенціал співаючи пісні та декламуючи поезію, розігруючи мініатюри, та своєю креативністю розпочали творче піднесення на сходинку акторської майстерності.

Не збавляючи темпу, творче життя мовного табору «GoCamp-2016” поринуло у світ англомовних країн через призму країнознавчого аспекту . Немов яскраві вогники студентська молодь осяяла сцену санаторію «Чайка», не вгамовано жагучим бажанням поділитися знаннями з географії, історії, літератури.

Мешканці Сполучених Штатів Америки розповіли про короля поп музики Майкла Джексона, провели інтерактивну гру «Асоціації з Америкою», опитувальник «Факти про Америку». Наступними на черзі були британці зі своїми шаленими танцями, драматизацією фрагменту життя англійців, а саме “Five o’clock Tea” на завершення презентували пісню Adele “Rolling in the deep”. Відома співачка Кайлі Міноуг завітала до «GoCamp-2016” разом з мешканцями Австралії, ACDC австралійська рок група показали свої коронні па зарядивши англомовних мешканців адреналіном.

Не менш яскраво представили свою країну новозеландці, привітавшись мовою Маорі, виконавши танок у яскравих костюмах, розігравши сценку «Зустріч волонтера у Бериславському коледжі» і попрощались за маорійською традицією – потерлись носиками. Мешканці Канади не відставали від інших англомовних країн – інсценізуючи ознайомили з географічними фактами, традиційним видом спорту – хокей на льоду, постановкою танцю.

Представники мовного табору «GoCamp-2016” стали повноцінними мешканцями англомовних країн!

ВСІ ФОТО “GoCamp-2016”-DAY2 (ПЕРЕГЛЯНУТИ)

Comments are closed.