Відбулася екскурсія до м. Одеса. Фоторепортаж

У рамках реалізації Плану заходів з національно-патріотичного виховання у коледжі, які передбачають, зокрема, ознайомлення майбутніх педагогів з історією рідного краю, 21 квітня 2017 року екскурсійна група наших студентів та викладачів відвідала місто Одеса.

Це місто вразило нас своєю красою: архітектура різних століть, історичні квартали, будинки визначних людей… Кожен будинок, кожна вулиця та квартал має свою власну історію та займає важливе місце в історії всього міста.

Ми мали можливість, наприклад, поринути в роки життя Гоголя, побачити будинки, в яких він зупинявся під час перебування в Одесі. Під час нашої екскурсії по Одесі ми прогулялися по головній вулиці Одеси – Дерибасівській, з задоволенням посиділи і сфотографувалися біля пам’ятника 12-му стільцю з роману Ільфа і Петрова «12 стільців», відвідали Міський сад та багато чого іншого. Більше фото тут https://vk.com/albums55490735

Але найбільше наш вразив Театр опери і балету ― одне з головних визначних місць Одеси у стилі віденського бароко. Це вишукане місце, в якому працюють найталановитіші люди! Опера “Кармен” назавжди в наших серцях!
Відвідавши це місто, я зрозуміла, що Одеса – це не просто місто, це цілий світ, який починаєш розуміти, тільки відвідавши його.

Анастасія Лукомець, голова PR-комісії коледжу

Адміністрація коледжу пропонує студентам, які були учасниками екскурсії реалізувати свої враження у вигляді краєзнавчих проектів.

Comments are closed.