Розважальне шоу “Комічний футбол” та виступ команд «Cheerleading»

Одним із цікавих та комедійних заходів у таборі є комічний футбол та  «Cheerleading», які були в програмі другого дня семінару-практикуму.

У розважальному шоу «Комічний футбол» взяли участь команда викладачів «Пєрхоть» та команда студентів-суперників «Рваний кед».

Проявивши свою фантазію, викладачі коледжу обрали для себе незвичні, веселі образи. Це були: відомий вірменський футболіст Генріх Мхітарян, північні олені та Герда, гейші “Супер-гьорл”, медсестра Хаус, бджола Майя, пара індіанців із племені Шиацу та Зелений плащ.

  

Трибуни з глядачами зривалися від овацій та оплесків. У перервах між матчем глядачів розважали команди загонів «Cheerleading», де кожна команда студентів представляла глядачам свою танцювальну композицію з елементами японської символіки. <<<ВСІ ФОТО КОМІЧНОГО ФУТБОЛУ ТУТ >>>

Нас прийшли привітати команди: “Соколи”, “Орли”, “Прорив”, “Дайхє” та “Спортивна братва”.

Закінчився день вечірнім табірним заходом  «Козацькому роду нема переводу», де студенти взяли участь у козацьких іграх, помірялися силою та відтворили національний колорит у піснях та танцях. ###ВСІ ФОТО ТУТ###

Comments are closed.