Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Європейського Союзу

Сьогодні, 11 травня 2017 року, на площі перед будівлею районної державної адміністрації, відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради міністрів ЄС про скасування візових вимог для громадян України та з нагоди відзначення Дня Європи.

На заході були присутні керівництво районної та міської рад, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій, підприємств, воїни-інтернаціоналісти та учасники антитерористичної операції, громадськість міста.

Наші студенти  прийшли  на захід із національною символікою та символікою Євросоюзу,  аби підтвердити, що Україна – європейська держава. Право підняти Прапор Європейського Союзу  було надано  представникам молодого покоління нашої держави, що впевнено рухатимуться шляхом євроінтеграції. Ця честь була надана студентці 122 групи, члену студентської ради коледжу Грицаєнко В.


У своєму виступі голова районної державної адміністрації Олександр Гомон зазначив:  “Європа – це майбутнє України, це її історичний дух. Європа – це  національна ідея, яка панує в серцях українців, яка об’єднує український народ, об’єднує всю нашу країну . Усі ми є творцями нашого спільного прогресу, прагнемо того, щоб Україна стала справжньою історією успіху.

Впевнений, що, незважаючи на всі перепони і труднощі,  Україна стане повноправним членом  європейських структур і, як наслідок, отримає новий поштовх для культурного та економічного розвитку ”.

Закінчився захід піснею у виконанні ансамблю зразкової вокальної студії “Колорит” “Тобі, Україно, тобі, європейська держава…”

Comments are closed.