Відбулося свято Останнього дзвоника. Фоторепортаж

Сьогодні, 30 травня 2017 року у Бериславському педагогічному коледжі пролунав Останній дзвоник.

 На цьому святі зібралися випускники, студенти молодших курсів, викладачі та ветерани педагогічної праці. Привітати випускників завітали також голова Бериславської районної державної адміністрації Гомон Олександр Вікторович та перший заступник голови районної державної адміністрації Дробиш Ірина Анатоліївна.

Теплі слова привітання від Олександра Вікторовича зворушили всіх, оскільки він відразу відчув теплу ауру нашого спільного дому – коледжу та доброзичливість всіх присутніх на святі.

У своєму вітальному слові випускникам, студентам 4 курсу, директор коледжу Маргарита Климович зазначила, що цей останній дзвінок, що продзвенів для вас, як символ початку нового, самостійного життя. Вас чекають школи та дитячі садки, ВНЗ, тож  з честю несіть горде ім’я випускника Бериславського педагогічного коледжу через усе своє життя. Щастя вам! Директор також подарувала студентам-випускникам пісню.

Ведучі з усіх випускних груп від імені випускників дякували вчителям, читали вірші, співали та танцювали, а на завершенні свята призналися в любові до коледжу та викладачів.

<<<Фото з Останнього дзвоника – Частина І>>>

<<<Фото з Останнього дзвоника – Частина ІІ>>>

Хай збудуться  всі ваші бажання! В добру путь, шановні випускники!

Comments are closed.