Відбулося вручення дипломів випускникам 2017 року

30 червня 2017 року у коледжі відбулося вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня “молодшого спеціаліста”. Освітянську родину України поповнили у цей день майже 140 молодих педагогів, конкурентоздатних на європейському рівні. 6 із них цього року одержали дипломи з відзнакою,
З них близько 90 вчителів початкової школи, кожен з яких має ще й спеціалізацію: вчитель іноземної мови, інформатики, вчитель-реабілітолог, керівник дитячого хорового, хореографічного, спортивного колективу або організатор дитячих об’єднань.
Студенти, що навчалися на відділенні “Дошкільна освіта”, мають додаткові спеціалізації вихователів – логопедів, вихователів з правом навчання іноземної мови.
Весь наш колектив коледжу і я особисто переконані, що наші випускники успішно реалізують свої таланти, примножать культурний та духовний спадок багатьох поколінь освітян України, відбудуться як педагоги і обов’язково повернуться до коледжу, щоб разом порадіти успіхам у житті, —підкреслила директор  Маргарита Климович. – Тож бажаю всім випускникам здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів. Ми всі віримо в їхнє майбутнє і щасливу долю.

Comments are closed.