Відбулася конференція з літньої педагогічної практики

Літня педагогічна практика відіграє важливу роль в підготовці молодшого спеціаліста, як майбутнього вчителя початкових класів так і вихователя дошкільного закладу. Студенти здобувають та практично реалізовують необхідні компетентності для роботи з дитячими тимчасовими колективами, працюючи аніматорами та вожатими в оздоровчих закладах для дітей.

Для узагальнення результатів з педагогічної практики 25 вересня 2017 року відбулася вже традиційна для коледжу конференція з літньої педагогічної практики для студентів 4 курсу відділення початкової та дошкільної освіти.

На початку заходу присутніх привітала директор коледжу Маргарита Климович, яка подякувала студентам IV курсу за сумлінну та плідну роботу протягом літа та, зокрема, на тематичній зміні “Літо з англійською”. На даній зміні студенти коледжу працювали з волонтерами проекту “GoCamp”.

Завідувач навчально-виробничою практикою Ольга Жукова сказала, що студенти гідно представили коледж, працюючи в оздоровчих закладах не лише Херсонської, а також Київської та Одеської області.

На заході студенти представили дитячі оздоровчі заклади та пришкільні дитячі табори та показали види роботи, які найбільше сподобались дітям. У своїх виступах студенти ще раз нагадали про тематичні зміни та поділилися враженнями про свою роботу влітку. БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

 

Comments are closed.