Відбулися звітно-виборчі збори студентського колективу коледжу

19 вересня 2017 року в коледжі традиційно пройшли звітно-виборчі збори студентського колективу. На цих зборах були присутні більше 50% всього студентського загалу нашого закладу, що відповідає вимогам положення про студентське самоврядування Бериславського педагогічного коледжу. Розглядалося багато питань, пов’язаних зі студентською радою – виконавчого органу студентського самоврядування, студентського спортивного клубу «Юність», профспілкового комітету коледжу.

Після обрання секретаря, мандатної та лічильної комісії зборів розпочав звітно-виборчі збори президент студентського колективу коледжу Володимир Свалов, який звітувався за свою роботу у 2016-2017 навчальному році. Звіти профільних комісій студентської ради продовжили це зібрання. Делегати студентського колективу визнали роботу президента та комісій студентської ради задовільно, одноголосно проголосували за данні питання.

Далі слово надали голові спортивного клубу «Юність», який розповів про останні досягнення та запропонував обрати нового голову та оновити раду клубу.

Наступними питанням було обрання представників студентського колективу до об’єднаної профспілкової організації коледжу, до якої за результатами голосування висунули Вечірко В. та Ткаченко Є.

І, мабуть, одним із головних питань заходу були вибори членів студентської ради. До складу виконавчого органу увійшли біля 45 студентів, які відтепер будуть плідно співпрацювати з адміністрацією коледжу представляти права та інтереси студентів щодо організації навчального процесу та ін., керуючись положенням про студентське самоврядування по коледжу. Новою головою студентської ради за результатами голосування студентів обрано члена комісії навчального моніторингу Вікторію Іваніну.

Вітаємо всіх нових представників виконавчого органу студентського самоврядування – студентської ради у нашій великій сім’ї! Ви обрані, а це багато значить. Бажаю вам крутих ідей, вдалих ініціатив та сил на плідну працю. Разом ми зможемо все!

Тьютор студентської ради

Корчагін І. В.

Comments are closed.