“Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку”. Тренінг для працівників дошкільної освіти

У першій декаді жовтня 2017 року викладач дошкільних дисциплін Бериславського педагогічного коледжу  Кузнєцова Оксана Вікторівна, взяла участь у тренінгу професійного розвитку освітян «Теорія і методика освіти для сталого розвитку» на базі Херсонської академії неперервної освіти, який був організований і проведений для працівників закладів дошкільної освіти.

Організатором тренінгу була Наталя Василівна Гавриш – доктор педагогічних наук, професор, cпеціаліст з дошкільної педагогіки і лінгводидактики, автор понад 140 наукових і науково-методичних робіт.

Метою тренінгу було ознайомити вихователів з особливостями освіти для сталого розвитку та навчити вміло запровадити програму «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку» у кожному дошкільному навчальному закладі.

Під час проведення тренінгу вихователі дошкільних навчальних закладів області ознайомились з інноваційною педагогічною моделлю «спіраль емпаурменту», визначили особливості роботи і методику опрацювання підтеми у курсі для дітей 3-х і 4-х років, апробували окремі питання методики проведення занять та роботи з батьками.

 

Comments are closed.