Навчальний семінар по підготовці до ЗНО

“У 2018 році зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 травня.  Випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного року, а також учні (слухачі, студенти) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, які в 2018 році здобудуть повну загальну середню освіту мають обрати українську мову і літературу як обов’язковий предмет для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання” – зазначила директор коледжу Маргарита Климович на початку навчального семінару, який відбувся 22 листопада 2017 року на базі коледжу. Провела семінар  к.п.н. доцент кафедри педагогіки Херсонської академії неперервної освіти Марецька Л.П.

Викладач ознайомила слухачів з змістом сертифікаційної роботи з української мови і літератури, яка  налічує 58 завдань різних форм і складається з трьох частин: «Українська мова» (33 завдання), «Українська література» (24 завдання) і «Власне висловлення» (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю).

Марецька Л.П. розповіла про найпоширеніші помилки, які допускають студенти при виконанні тестів та надала рекомендації щодо ефективної підготовки до ЗНО.

 

Comments are closed.