«Пригоди крапельки». Новий тематичний тиждень для ранкових зустрічей

Ранкова зустріч у рамках 12-го тижня модельної навчальної програми для 1-го класу Нової української школи (Нова українська школа)«Пригоди крапельки»

З метою підготовки студентів коледжу до реалізації концептуальних засад Нової української школи, впровадження Державного стандарту початкової загальної освіти та модельної навчальної програми, за ініціативи директора коледжу Маргарити Климович (Маргарита Климович) уже не перший тиждень навчальний заклад #bpcbpc розпочинає день із ранкової зустрічі.
28 листопада 2017 року гарний настрій студентам і викладачам створювала 132 група. Розпочалося все із незвичного привітання – таємного коду, який треба було розгадати і передати сусідові справа. Коли привітання у колі завершилися, усі переконалися у тому, як важливо дивитися один одному в очі, адже це перший крок до розуміння співрозмовника, вияв своєї поваги до нього.
У крісло автора виявила бажання сісти Кравченко Богдана. Дівчина розповіла про дивовижні озера її рідного району, які зачаровують своєю красою. Знаходяться вони між містом Олешки та селом Раденськ. Є тут і йодові озера, радонові, і озера з блакитною гряззю, і навіть загадкове озеро кохання. Йодові озера бурого кольору, з піщаним дном, невеликі за розміром і глибиною, а найбільша їхня цінність – цілюща грязь.https://karapuz.life/articles/c-15/a-370 


Завершилася п’ятнадцятихвилинна ранкова зустріч руханкою під пісню «Море». Із гарним настроєм та купою цікавої інформації студенти і викладачі почали робочий день.

Comments are closed.