Засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Херсонської області

Сьогодні, 01.11.2017 року на базі Бериславського педагогічного коледжу відбулося  засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Херсонської області. У засіданні взяли участь представники 10 вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. області

Засідання методичного об’єднання  провела голова методичного об’єднання  викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Херсонської області,  викладач математики Новокаховського політехнічного коледжу Опята Л.І., яка ознайомила з результатами про роботу методичного  об’єднання  за минулий навчальний рік.

Викладач математики  Рикова О.С. виступила з питанням «Формування громадянської та національної свідомості в рамка математичної освіти», і поділилась досвідом, використання інтерактивних методів  та вправ на уроках математики. Викладач  звернула увагу на використання спеціально створених виховуючих ситуацій на уроці математики, які є складовою громадянського та національного виховання. З учасниками засідання  була проведена інтегрована вправа «Цікаво знати», де викладачі використовуючи засоби математики з’ясували  біографічні дані Т.Г. Шевченка.

Під час засідання було затверджено Положення про організацію та проведення ІІ туру Восьмої Всеукраїнської олімпіади з математики та заслухано доповіді викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Херсонської області. БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Викладачі предметної (циклової) комісії математичних, природничих та інформаційних технологій вдячні директору коледжу Маргариті Климович за підтримку в проведенні методичного засідання та заступнику директора з методичної роботи Тетяні Вікторівні Деменніковій за методичний супровід.

 

Comments are closed.