Коледж зустрів майбутніх абітурієнтів та їх батьків. День відкритих дверей

18 грудня 2017 року відбувся День відкритих дверей, що проходив під гаслом “Стань студентом коледжу!”. Заклад відвідали абітурієнти та їх батьки з  різних районів Херсонської області. Представники студентського самоврядування коледжу провели екскурсію для гостей та надали вичерпну інформацію про особливості навчання,  з точки зору студентів, у даному навчальному закладі. Викладачі провели майстер-класи для гостей з різних видів діяльності.

Директор коледжу Маргарита Климович розповіла майбутнім абітурієнтам про напрями підготовки спеціалістів та про організацію навчання у закладі. Відповідальний секретар Приймальної комісії Юлія Жукова ознайомила з особливостями вступу до коледжу у 2018 році. Учасники Дня відкритих дверей отримали також детальну  інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка.

Зокрема це:

— 012 «Дошкільна освіта» з додатковими кваліфікаціями «Вихователь дошкільного закладу та вихователь логопедичних груп», «Вихователь дошкільного закладу та сімейний вихователь».;

— 013 «Початкова освіта» з додатковими кваліфікаціями «Вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови», «Організатор роботи з учнівськими об’єднаннями», «Керівник спортивних секцій і клубів»,«Вчитель фізичної реабілітації», «Вчитель інформатики в початкових класах». Більше у розділі “Абітурієнт”

Адже відомо, що отримання майбутньої спеціальності після закінчення базової середньої освіти має свої переваги. Це — початок справжнього студентського життя на два роки раніше, ніж у однолітків, здобуття повної загальної середньої освіти одночасно з професією,  нові друзі та захоплення, численні туристичні подорожі Україною і за кордон, творчі та інтелектуальні проекти, змагання, фестивалі, гуртки та секції, здорове молодіжне середовище.

<<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>

Comments are closed.