Команда коледжу Teacherи виступила у Лізі сміху “Beryslav Open Smile”

14 грудня 2017 року команда коледжу Teacherи виступила в Лізі сміху “Beryslav Open Smile” у Бериславському районному Будинку культури.

Також учасниками першого у місті гумористичного шоу були команди Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 “Пірати Каховського моря”, Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 “180 і нижче”, комунального закладу “Бериславський педагогічний коледж ім. В.Ф.Беньковського”  “Teachers” та комунального закладу “Бериславський медичний коледж” “Валянки”.

Оцінювало учасників почесне жюрі у складі голови районної державної адміністрації Олександра Гомона, голови журі та членів журі першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш, начальника відділу культури районної державної адміністрації Людмили Полегенко та завідувача районним методичним кабінетом комунальної установи “Бериславський районний центр по обслуговуванню закладів освіти” Наталії Литвиненко.

Перед журі стояла задача оцінити виступи команд, артистичність, домашнє завдання, гостроту розуму конкурсантів.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Темою першої ліги сміху було обрано “Берислав – моє рідне місто”. Командам було запропоновано чотири  конкурси: привітання “Жменька сміху  всім на втіху”, домашнє завдання “Всі дороги ведуть в Берислав”, біатлон та  відеоконкурс “В кадрі – Берислав і бериславці”.

Кожна з команд-учасників була нагороджена Дипломами, кубками та солодкими подарунками.

У номінації  “Beryslav Open Smile” Драйв, за дотепність, кмітливість учасників перемогу отримала наша команда “Teacher”.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

Зі своєю задачею всі учасники справилися на “відмінно”: непримиренна боротьба команд і підтримка залу були тому підтвердженням. Сміх у залі й оплески не втихали ні на хвилину.

Світлина від Бериславська районна державна адміністрація.

“Дякую відданим студентам за кропітку працю, гарне почуття гумору та командну роботу. Вкотре наші студенти показують, що ми насправді на висоті. Це перший захід, де наша молодь дійсно може показати свій талант, який даний не кожному – гумор, акторські здібності, сценічна майстерність.

Я рада, що в нашому місті з’явився новий формат розважальних програм для жителів та гостей міста.” – директор коледжу Маргарита Климович.

Comments are closed.