Новорічне дитяче шоу «Таланти має Україна». Історія створення…

На початку тижня Бериславський педагогічний коледж розпочав серії новорічних виступів для дітей Нової Каховки та Бериславу.

Ідея проведення такого роду свят виникла ще декілька років тому у директора коледжу Маргарити Климович. І цього року ми не оминули такої можливості показати свою казку малим діточкам.
Змінюються часи, змінюється публіка – змінюються новорічні ранки. Цього тижня наш коледж представив глядачам справжнє дитяче новорічне шоу «Таланти має Україна», що було створено по мотивам всім відомого талант-шоу, що показують во ТБ, тільки тут виступали талановиті звірі, які співали та танцювали разом з дітьми. Не обійшлося без негативних персонажів Баби Яги, яка, власне, ініціювала шоу талантів для звірів та Кролів – її помічників. Як тільки не намагалася Бабуся Ягуся затримати Снігуроньку з Дідом Морозом, але наприкінці шоу вони все ж  таки з’явилися перед глядачами та привітали всіх з прийдешнім Новим роком.

 

Студенти коледжу, які взяли участь у підготовці даної вистави встигли показати його аж 5 разів.

Прем’єру дитячого новорічного шоу побачили діти та їх батьки, які вчаться у початковій ланці Новокаховської ЗОШ №1. До речі, ця школа є однією з баз, де проходять практику студенти нашого коледжу.

Наступною на черзі була загальноосвітня школа №5, яка також давно співпрацює з нами та першою відгукнулася та запросила до себе в гості.

Завершився тиждень вистав у рідному коледжі, де Дід Мороз, Снігуронька та інші звірі привітали дітей наших викладачів та працівників.

Ніхто з дітей та батьків не очікував таких сильних позитивних емоцій від вистави. Море сучасних пісень, танців, ігор та незвичайних героїв шоу, які весь час були поруч з дітьми.

«Такої вистави ми не бачили за останні 3 роки…». – мама четвертокласника.

«Це найкраще шоу для наших дітей, яке ми могли бачити». – батько четвертокласниці.

«Невже це все студенти грали? Не можу повірити. Дуже цікаво та по-новому. Нарешті ми відходимо від наших старих новорічних ранків». – мати третьокласниці.

«Ми не сподівалися на такий фурор від наших дітей та батьків. Тепер ми обов’язково вас чекаємо наступного року і сподіваємося на подальшу співпрацю» – адміністрація однієї зі шкіл.

Ми раді, що новорічне шоу, яке підготували керівник гурткової роботи Корчагін І. В. та заступник з виховної роботи Знаменська О. О., прийшлося до душі всім нашим глядачам. Сподіваємося на натхнення і в подальшій роботі наших творчих студентів та працівників.

Ігор Корчагін, керівник гурткової роботи

 

Comments are closed.