Конкурсно-розважальна програма до Дня закоханих

Уже 12 століть поспіль 14 лютого закохані усього світу відзначають найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Цей день називається Днем закоханих. 

14 лютого у коледжі вже традиційно проходять розважальні заходи для студентів, які готує студентська рада під керівництвом тьютора Ігора Корчагіна. Так, наприклад, в минулому році було підготовлено розважальне шоу Хто зверху? День Святого Валентина у коледжі. Детальніше тут

Цьогорічна розважальна програма “Закохані серця” також була цікава та непередбачувана. Для участі у шоу студентами були подані заявки, тому на початку заходу було не відомо, хто стане учасником безпосередньо.

Для визначення учасників шоу було запрошено на сцену досвідчену пару закоханих, працівників нашого коледжу Ольгу Олексіївну та Андрія Івановича Твердохліб, які обрали 7 дівчат і 7 хлопців.

Глядачам та учасникам було представлено журі у складі:  завідувача відділення “Дошкільна освіта” Марини Маловічко, заступника директора з виховної роботи Ольги Знаменської, викладача музичних дисциплін Анжели Кулаковської та президента студентського колективу коледжу Анастасії Лукомець. 

Отже, учасниками програми стало 7 пар, яким було запропоновано 7 конкурсів. Конкурс «Кислий комплімент», передбачав вигадування компліментів, які підібрані аналогічно темам модельних тижнів Нової української школи.

Конкурс «Вузлики життя» був різнокольоровий. Учасникам треба було  обрати колір для своєї пари і рівно за 90 секунд зібрати якомога більше стрічок певного кольору  та  зв’язати їх між собою. Конкурс «Зізнання у коханні» дав можливість учасникам зізнатися у почуттях певним речам. У конкурсі  «Знайди спільне» пари знаходили щось спільне з собою, зі своїми уподобаннями. У  конкурсі «Глухоніме кохання» учасники показали свої уміння правильно артикулювати слова.

Конкурс-квест «Знайди їх!» примусив учасників стати дуже уважними і відшукати речі в залі. Заключний конкурс «Танці – шманці»  дав можливість учасникам відчути себе зірками танцювального шоу.

У перервах між конкурсами глядачів розважали зразкова вокальна студія “Колорит”, шоу-група “GOLD”, хореографічний колектив Бериславські візерунки, 111 група, 112 група. 

Після підрахунку результатів конкурсів, було визначено номінації для кожної пари. Це були – “Найрозумніша пара”, Наймиліша пара”, Найзакоханіша пара” та інші.

Директор Маргарита Климович та адміністрація коледжу висловлює щиру подяку студентській раді за підготовлене шоу, парам за участь і гарний настрій.

<<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>

Comments are closed.