У коледжі відзначили Міжнародний жіночий день

У переддень свята студенти прикрасили коледж весняними, власноруч виготовленими квітами, які подарували святковий настрій учасникам освітнього процесу. 6 березня 2018 відбувся концерт, куди були запрошені викладачі та ветерани педагогічної праці.

На початку заходу ведучі познайомили присутніх із загальними тенденціями святкування Міжнародного жіночого дня у світі та Україні. Зокрема, 8 березня — улюблене свято весни — Міжнародний жіночий день. Щорічно відзначається в країнах, які є членами Організації Об’єднаних Націй як Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир. Історично з’явився як день солідарності трудящих жінок у боротьбі за рівність прав і емансипацію. Але у різних країнах світу та Україні все ще існує гендерна нерівність. Відомі слогани #Time’s Up та #MeToo вийшли за межі хештегів та згуртували людей у боротьбі проти сексуальних переслідувань та нерівності в оплаті праці жінок. Загальною темою цьогорічного Міжнародного жіночого дня був хештег #PressForProgress. 

“Если хочешь писать о женщине, обмакни перо в радугу и стряхни пыль с крыльев бабочки”, саме такими словами французького філософа-просвітителя Дені Дідро розпочала свій виступ директор Маргарита Климович.

Також директор привітала ветеранів педагогічної праці, жіночу частину студентського та викладацького колективу коледжу. 

Концерт був насичений цікавими художніми номерами від зразкової вокальної студії “Колорит”, шоу-групи “Gold”, хореографічного колективу “Бериславські візерунки”.

Студенти академічних груп порадували присутніх творчими виступами: когорта циганок-ворожок від 222 групи, пісні від хлопців 131, 112 груп, запальні танці від 221, 131, 123 групи, комічне відео про дівчат від 133 групи та інші. Ведучими концерту були студенти 132 групи. <<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>

Дякуємо всім студентам та організаторам концерту за подарований святковий настрій до Міжнародного жіночого дня!

 

Comments are closed.