Бериславський педагогічний коледж – дошкільнятам!

Однією з цікавих форм роботи закладу є організація та проведення екскурсій для учнів та вихованців дошкільних закладів м. Берислав. Екскурсії закладом проводяться для ознайомлення дітей з професією педагога як вчителя так і вихователя, інформування учасників про діяльність закладу, презентації роботи студентів та викладачів.

За ініціативи директора коледжу Маргарити Климович 27 квітня 2018 року викладачами дошкільних дисциплін Оксаною Кузнєцовою, Ольгою Карпенко, Ольгою Барковською та студентами 241 та 222 груп відділення дошкільної освіти була проведена екскурсія закладом та майстер-класи для вихованців Бериславського ДНЗ (ясла-садок) №3 комбінованого типу “ТЕРЕМОК”. 

Оксана Кузнєцова та студенти 241 групи спеціальності “Вихователь дошкільного закладу та вихователь логопедичних груп” провели з дітьми артикуляційну гімнастику з елементами біоенергопластики, логоритмічні фізкультхвилинки та фрагменти дихально-артикуляційного тренінгу для вдосконалення мовленнєвого дихання та  сили голосу.

Вихователі, учасники екскурсії висловили вдячність директору коледжу Маргариті Климович та викладачам і студентам відділення дошкільної освіти за цікавий та змістовний захід. 

<<<ДИВИМОСЬ ФОТОРЕПОРТАЖ ТУТ>>>

 

Comments are closed.