«Займенники в народній та сучасній творчості на матеріалі української та англійської мов». Інтегроване практичне заняття

10 травня 2018 року викладачами Середою Н.С. та Бодько Т.С. було  проведено  інтегроване практичне заняття з  української та англійської мов на тему «Займенники в народній та сучасній творчості на матеріалі української та англійської мов» . 

На занятті були використані  інтерактивні методи та методи критичного мислення: «Чи вірите ви що…». «Товсті та «тонкі» запитання, робота в парах, робота в малих групах, обговорення питання в загальному колі, кластер.  Заняття розпочалося  з ранкового кола, на якому студенти бажали один одному гарного дня українською та англійською  мовами.  

Студенти 132 групи спеціальності “Початкова освіта” вдало  порівнювали особливості вживання англійських та українських займенників на матеріалі українських та англійських пісень,  прислів’їв, висловів. 

Робота з казковою повістю  Аліса в Задзеркаллі  Льюїса Керролла  розпочалася з анімації з допомогою смартфонів. В кінці заняття студенти виготовили «Займенникові букети квітів» та виконали веселу граматичну  пісню «Pronoun Rap».   

Форми роботи,  які застосовувалися на занятті, студенти зможуть використати на практиці  в початковій школі під час проведення занять  згідно з Концепцією Нової української школи.

БІЛЬШЕ ФОТО ІЗ ЗАНЯТТЯ ДИВИМОСЬ ТУТ

 

Comments are closed.