Інтерактивне дійство від педагогічного коледжу до Дня захисту дітей у місті Берислав

1 червня традиційно світ відзначає Міжнародний День захисту дітей. Саме до цього дня у директора Бериславського педагогічного коледжу Маргарити Климович народилася ідея створення цілого казкового міста.

Свято було проведе за пітримки Бериславської районної державної адміністрації на чолі з головою адміністрації Олександром Гомоном та заступником Іриною Дробиш.

Директор коледжу дякує всім керівникам станцій за яскраве дійство та неймовірне дитяче свято, а саме: Кайдаш Ж. С., Середі Н.С., Жуковій Ю.В., Роговській А. А., Рожку С. Ю., Ільницькому І.В., Красніцькому Ю.А., Міхну В. В., Вігурському В. О., Єльцовій І.Л., Ліляновій І.А., Барковській О. О., Марковій А. С., Карпенко О.В., Кулаковській А.А., Жуковій О.В., Хрустальову С.О., Риковій О.С., Ільйонок А.В., Башинській Т.В.

У міському парку о 9.00 дітей зі всього району зустрічали різноманітні казкові герої, в ролі яких були студенти коледжу. Після концерту-блискавки, на якому діти мали змогу показати свої таланти, вони поласували безкоштовним морозивом і розійшлися на інтерактивні станції.
Однією із станцій було вивчення англомовних пісень з відтворенням рухів в ній під назвою «Америка». Неподалік розташувалася канатна дорога разом із рухливими іграми. За декілька метрів діти змогли поспівати сучасні пісні на вибір та, навіть, пограти на барабанах з керівниками станції «Чарівні звуки».

Наступна станція «Кольорова математика» сподобалася дітям своєю простотою – вони, нібито, просто малювати, але для цього їм потрібно було розв’язати приклади. Переходячи від станції до станції усіх дітей манила країна дослідів і нових вражень, де вони ознайомилися з чарівним світом хімії та фізики. Завершальною на святі дітей була станція «Танцюй разом з нами» – малеча змогла розкрити свої танцювальні здібності та стати більш розкутими.
Окремо від основних станцій працювали дошкільнята, де малеча власноруч створювала листівки, сувеніри та мала змогу стати справжніми акторами імпровізованої казки.


Досвідчені школярі охоче взяли участь у квесті, в якому розгадували загадки та вирішували різні завдання.
На віддаленому майданчику всі діти скористалися можливістю перевтілитися у казкового героя за допомогою аквагриму – розмальовані були усі!


Всю цю радість для дітей підготували керівники гуртків разом із студентами – це був своєрідний звіт гурткової роботи Бериславського педагогічного коледжу за рік.

 

Загалом було нараховано близько 600 дітей з різних населених пунктів Бериславського району, що взяли участь у святкування Дня захисту дітей.

<<<ВСІ ФОТО ЗАХОДУ ДИВИМОСЬ ТУТ>>>

Comments are closed.