Мовний обмін як досить популярний спосіб серед студентів нашого коледжу у вивченні англійської мови

У вивченні англійської мови, є вельми цікавий і дуже легкий спосіб навчання. А саме – це тісне спілкування з носіями англійської мови. Звичайно, цей варіант далеко не всім доступний, адже для цього обов’язково треба їхати в англомовну країну, а це потребує витрат.

Але, ви напевно чули про таке поняття: мовний обмін. Цей спосіб досить популярний серед студентів нашого коледжу. І треба відзначити, досить ефективний.  Прекрасний результат – у цьому випадку гарантований, причому абсолютно всім! 

 

Директор коледжу Маргарита Климович разом з викладачами іноземної філології  відвідали  студентів-практикантів у дитячому таборі “Чайка” та поговорили з представником Сполучених Штатів Америки Грегом Улрічом.

З ранку і до пізнього вечора у таборі “Чайка” смт. Лазурне, Скадовського району, де проходять літню педагогічну практику наші студенти, звучить англійська мова: пісні, кричалки, дражнилки, вірші, скоромовки, ігри, театральні постанови та спортивні розваги.

Волонтери освітнього українського проекту GoCamp домомагають англомовним студентам у створенні мовного середовища.

Чому? Та тому що давно всім відомо, що найкращий спосіб вивчення іноземної мови – це занурення людини в мовне середовище, туди, де всюди звучить саме ця мова.

Comments are closed.