Студенти-випускники проаналізували свої досягнення на літній педагогічній практиці. Відбулася конференція-звіт

25 вересня 2018 року в коледжі відбулася підсумкова звітна конференція з літньої педагогічної практики «Літо-2018», яка проходила з 01 червня по 30 серпня 2018 року у дитячих оздоровчих закладах Херсонської області: дитячому таборі «Гренада» Генічеського району, ДЗСТ«Чайка» ПБП “Паритет”, дитячому таборі «Крилатий», КПДОРКСТ «Таврія» м. Скадовськ та у пришкільних таборах закладів загальної середньої освіти.

Викладач коледжу, старший вожатий ДЗСТ «Чайка» Ігор Корчагін проаналізував доцільність використання тих чи інших форм роботи у дитячих таборах, а завідувач навчально-виробничої практики  Ольга Жукова узагальнила результати проходження літньої педагогічної практики студентами коледжу.

Також студенти підвели підсумки роботи під час тематичної зміни “Літо з англійською”, зокрема, з волонтером проекту “GoCamp” Грегом Улрічем  Нагадаємо, що плідна співпраця з проектом стала можливою завдяки підтримці директора коледжу Маргарити Климович. 

Про роботу з волонтером читаємо тут – Мовний обмін як досить популярний спосіб серед студентів нашого коледжу у вивченні англійської мови та Робота в проекті GoCamp-2018. Грег Улріч — волонтер зі США працює зі студентами в дитячому закладі «Чайка»

Виступи студентів були цікавими і творчими: відеопрезентації, пісні, сценки, танці, ігри з залом – все це дало можливість учасникам  конференції, незважаючи на холодну осінню погоду, повернутися на дві години в літо.

 

Comments are closed.