У коледжі розпочали новий навчальний рік інтерактивним дійством до Дня Знань

Відомо, що День знань, який ми святкуємо щороку 1 вересня – це завжди урочистий і хвилюючий момент, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, а для студентів-першокурсників – до самостійного життя.  

Урочистий початок нового 2018-2019 навчального року відбувся 1 вересня 2018 року. Творчі колективи коледжу та студенти-випускники підготували цікаве та розважальне свято.  

“Шановні колеги та студенти, дорогі друзі! Вітаю вас з початком нового навчального року та Днем знань! Нехай цей новий навчальний рік для кожного з вас буде насиченим корисними знаннями та стане результативним і яскравим. Намагайтесь мислити творчо, самостійно вирішувати найскладніші завдання і завжди досягати поставленої мети. Щастя вам, успіхів у підготовці майбутніх педагогів для Нової української школи та професійного зростання! Навчайте і працюйте із задоволенням!” – побажала директор коледжу Маргарита Климович у своєму вітальному слові.

На початку заходу гостей та студентів привітала адміністрація коледжу. Тетяна Деменнікова, заступник директора з наукової роботи, вручила студентам 4 курсу подяки за успішне проходження літньої педагогічної практики в оздоровчих дитячих закладах. 

Запальні танці, пісні та вітальні слова від студентів продовжили свято. У кінці заходу свої побажання першокурсникам подарували студенти-випускники.

 Сподіваємось, що ви отримали заряд позитивної енергії на цілий рік.

<<<ФОТОРЕПОРТАЖ ДИВИМОСЬ ТУТ>>>

 

Comments are closed.