Вітаємо наших студентів з перемогами у конкурсі “Кращий студент України”

Yes! Ще декілька перемог на конкурсі “Кращий студент України – 2018 року”.

Минулого року ми вже виборювали першість на цьому конкурсі. Цьогоріч ми знову це зробили! Анастасія Лукомець (@nastya_lukomets) – наша головна перемога, за яку вона боролася у п’яти різних конкурсах 21 листопада 2018 року.

Також ми отримали й інші нагороди: Денис Савчин (@savchin_denis98) – кращий студент-спортсмен та Емма Кайдаш (@_e_m_u_l_s_i_y_a_) – кращий студент-медійник.

Крім цього, студентка дошкільного відділення Марія Цуркан (@tsurkan__) – отримала подяку від директора Департаменту освіти, науки та молоді Є. А. Криницького з нагоди Дня студента за активну життєву позицію та значний внесок у розвиток студентського самоврядування.

Вся команда викладачів та студентів, що готувала наших переможців дякує директору коледжу Маргариті Климович (@margaritaklimovich) за творчу підтримку та ідеї, які допомогли сьогодні отримати такі бажані перемоги.

ФОТОРЕПОРТАЖ З КОНКУРСУ ТУТ

#bpcbpc #Бериславськийпедагогічнийколедж #КращийстудентУкраїни #перемога #першемісце #президентстудентськогоколективу #анастасіялукомець #дениссавчин #еммакайдаш #маріяцуркан #маргаритаклимович #херсон #херсонськаобласть

Comments are closed.