Всесвітній Дня боротьби зі СНІДом

30 листопада 2018 року в коледжi викладач природничих дисциплін Олена Ільйонок разом зi студентами 111 та 112 груп провели інформаційний захiд до Всесвітнього Дня солiдарностi з хворими на СНІД.

Адже відомо, що головна мета Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

Що таке СНІД і як з ним боротись, як жити серед людей, які нажаль не змогли зберегти своє здоров’я і стали жертвами цієї жахливої “чуми” ХХІ століття?!
Ці та інші питання сьогодні були обговорені на інформаційному заході, що був приурочений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом та солідарності до ВІЛ-інфікованих.

Головною метою такого заходу було звернути увагу сучасної молоді до цієї проблеми, перевірити обізнаність щодо цього захворювання та продовжити формувати толерантність шляхом проведення міні-флешмобу, як символ розуміння та підтримки ВІЛ-інфікованих.
#bpcbpc #снід #будьмотолерантними

Під час заходу студенти отримали інформацію про те, що ВІЛ-інфекція – проблема не менш соціальна, ніж медична. ВІЛ-інфіковані особи та хворі на СНІД потребують соціального захисту, милосердя і співчуття, гуманного ставлення з боку оточуючих і психологічної підтримки.

Для того щоб виявити солiдарнiсть до тих, хто зазнав удару смертельного вірусу студентами було проведено флешмоб “Нам не все одно” щоб показати ,що їх сусідство не є небезпечним для нас, а наше – їм необхідне.

PR-комiciя

Comments are closed.