Свято педагогічної родини до Дня знань

Коледж 31 серпня 2019 року відзначив День знань запальним та веселим святом педагогічної родини. Ідея проведення належить директору Маргариті Климович, яка запропонувала такий формат проведення заходу щоб максимально залучити студентську спільноту до активної взаємодії один з одним та удосконалити згуртованість колективу.

Студентський та педагогічний колектив привітали з Днем знань та долучилися до педагогічної родини коледжу і гості свята: перший заступник голови Бериславської районної державної адміністрації Ірина Дробиш, Людмила Пермінова, координатор роботи з коледжем на педагогічному факультеті Херсонського державного університету, к.п.н., професор та отець Григорій.

Людмила Пермінова передала вітання від обраного ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського та декана педагогічного факультету Людмили Пєтухової, а також побажала в наступному році плідної співпраці між педагогічним факультетом та коледжем. Адже коледж уже офіційно, з нового навчального року, є структурним підрозділом Херсонського державного університету.

 

На заході директор презентувала Книгу рекордів коледжу, родинне дерево та відзначила кращих студентів закладу. 

У своєму вітальному слові Маргарита Климович побажала студентам, викладачам та гостям свята увійти в новий навчальний рік з новими силами та креативними ідеями, гарним настроєм і добрим здоров’ям, великим прагненням до спільного успіху і моральною стійкістю.

Творчі колективи коледжу запальними танцями, піснями продовжували свято, яке сподіваємось, створило чудовий настрій на весь навчальний рік!

ДИВИМОСЬ ВСІ ФОТО ТУТ ПЕРЕГЛЯНУТИ

Comments are closed.