Уже разом! Студенти-дошкільники коледжу та студенти ХДУ разом взяли участь у заходах до Всеукраїнського дня дошкілля

26 вересня 2019 року студенти спеціальності 012 Дошкільна освіта та викладачі дошкільних дисциплін коледжу взяли участь у спільних заходах разом з Херсонським державним університетом до Всеукраїнського дня дошкілля.

Представники коледжу були запрошені на семінар «Впровадження педагогічних ідей Фрідріха Фребеля в освітньо-виховному процесі сучасних закладів дошкільної освіти, який відбувся у Херсонському державному університеті.

На заході талановиті студенти-майбутні вихователі привітали присутніх піснею та невеличким інтерактивом, який зарядив усіх неймовірним настроєм.

 

Також представники відділення дошкільної освіти відвідали ясла-садок №33 ім. Фрідріха Фребеля, де взяли участь у майстер-класі по використанню «Дарів Фребеля» в освітньо-виховній роботі з дітьми дошкільного віку, який провели для  педагогічні працівники закладу дошкільної освіти.

Студенти отримали багато нових та важливих знань, які зможуть використовувати в подальшій педагогічній практиці.

Дякуємо директорці коледжу Маргариті Климович, а також директорці ясла-садка Агафії Ковальчук за можливість відвідати цей заклад та познайомитися з методикою роботи.

Катерина Захарова, студентка 231 групи спеціальності 012 Дошкільна освіта

Comments are closed.