Яким має бути вчитель XXI століття? Інформаційний тренінг для студентів

Навчання – невід’ємна складова нашого життя. І дуже важливо, хто знаходиться поряд з дитиною, в той час, коли вона починає свій розвиток як майбутня особистість.

Яким має бути вчитель XXI століття? Саме на це запитання намагалися дати студенти ІІІ курсу на тренінгу, який відбувся 24 жовтня 2019 року у коледжі.

Модераторами заходу стали студентки 142 групи, спеціальності 013 Початкова освіта Юлія Бухтіярова та Анна Голояд. 

На початку тренінгу для актуалізації власного професійного та особистісного досвіду та розуміння професійного кредо була використана вправа «Мій професійний герб та моє професійне кредо».

Під час виконання вправи «Сучасний педагог», студенти визначили якими якостями повинен володіти сучасний педагог, та зобразили модель сучасного педагога.
Для розминки та створення позитивного настрою на заході модератори провели вправу “Порахуймо”. Ця вправа виховує товариські почуття та зближує учасників один з одним.

Завдяки вправі “Професійне “Я”, студенти-учасники тренінгу визначили педагогічні якості, які вже у них сформувалися. Рефлексія відбулася шляхом виконання вправи “Дерево підсумків”.

Усі учасники заходу отримали корисну інформацію, оновили та систематизували свої уявлення про сучасного вчителя початкових класів. Також студенти разом з модераторами визначили ключові компетентності для своєї майбутньої педагогічної діяльності.

 

Comments are closed.