Бібліотека дякує студентам та викладачам, які взяли участь у бібліотечній акції «Залиш про себе згадку у бібліотеці − подаруй книгу»

Студенти і викладачі коледжу активно взяли участь у бібліотечній акції «Залиш про себе згадку у бібліотеці − подаруй книгу».

Фонд бібліотеки поповнився новими підручниками для початкової школи за програмою НУШ, методичними посібниками і розробками, підручниками з предметів загальноосвітнього циклу, художньою літературою.

Також студенти І-ІІ курсів можуть ознайомитися та користуватися підручниками для 11 класу з предметів загальноосвітнього циклу: української та англійської мови, української та зарубіжної літератури, інтегрованого курсу Історія: Україна і світ, природничо-математичних наук (біологія і екологія, хімія, фізика та астрономія, географія, математика (алгебра та початки аналізу і геометрія), предмету «Захист Вітчизни». Чекаємо на Вас у бібліотеці коледжу!

Дякуємо директору коледжу Маргариті Климович, викладачам Середі Н. С., Жуковій О. В., бібліотечному активу груп, які залишили про себе згадку у бібліотеці, подарувавши корисну літературу.

Маємо надію, що групи, які залишились осторонь, у наступному році будуть найпершими. 

Comments are closed.