Майбутніх вступників познайомили з новаціями вступної кампанії 2020. День відкритих дверей у коледжі

З метою реклами педагогічної професії та у рамках профорієнтаційної роботи, сьогодні 18 листопада 2019 року відбувся День відкритих дверей. 

Гості відвідали майстер-класи від викладачів. Представники студентської ради провели екскурсію закладом та детально розповіли, що означає бути студентом Бериславського педагогічного коледжу.

Також з майбутніми вступниками та їх батьками зустрілася і голова приймальної комісії, директорка Маргарита Климович. Вона познайомила з певними новаціями, які чекають на вступників, які будуть брати участь у конкурсному відборі на спеціальності, які є в коледжі у 2020 році. А саме для вступників на базі 9 класів:

  • коледж буде готувати фахівців освітньо-професійного рівня фахового молодшого бакалавра;
  • вступати можна за державними замовленням так і за кошти фізичних та юридичних осіб;
  • коледж має ліцензію на підготовку фахівців за спеціальність 013 Початкова освіта та 012 Дошкільна освіта.
  • коледж є відокремленим структурним підрозділом Херсонського державного університету, що надає більш широкі можливості для навчання студентам.

Директорка зазначила,  що однією з умов для зарахування вступників є укладання договору про надання освітніх послуг між коледжем  та вступником (за участю батьків або законних представників – для неповнолітніх вступників), зокрема під час вступу на бюджет. У разі зарахування на контракт додатково укладається договір між закладом освіти та фізичною або юридичною особою про відповідні фінансові зобов’язання.

Більше інформації про вступну кампанію 2020 року читайте у розділі “Вступникам”

Comments are closed.