Студенти та викладачі коледжу стали учасниками семінару Освітнього центру Фрідріха Фребеля у ХДУ

19 грудня група студентів спеціальності 012 Дошкільна освіта та викладачів на чолі з директоркою Маргаритою Климович взяли участь у  ювілейному науково-практичному семінарі Освітнього центру Фрідріха Фребеля «Інтеграція сучасних освітніх систем Європи та світу в контексті впровадження педагогічних ідей Ф.Фребеля» у Херсонському державному університеті. 

Серед гостей та учасників семінару також були представники керівництва Херсонського державного університету, студенти та викладачі педагогічного факультету, представники управління освіти Херсонської міської ради, керівники та педагоги Херсонських закладів дошкільної освіти.


Для учасників семінару було організовано фотогалерею “10 років міжнародного партнерства: Херсон – Кассель”, виставку навчальних посібників, огляд творчих проектів з фребельпедагогіки, вернісаж робіт студентів ПФ із використанням фребелівських методик роботи з дітьми.
Учасників заходу привітав ректор ХДУ, професор О.В.Співаковський, який ще 10 років тому наголошував на значенні співпраці такого рівня та створенні Освітнього центру.

Про досягнення центру в форматі ретроспективи розповіла декан педагогічного факультету, голова громадської організації “Фребельтовариство”, професор Л.Є.Петухова.

 

Усі учасники семінару мали змогу побувати на майстер-класах із фребелівських методик взаємодії з дітьми, які провели викладачі  разом зі студентами педагогічного факультету.

Тож, семінар був дуже змістовним та насиченим, як і 10 років діяльності Освітнього центру Ф.Фребеля. 

За матеріалами: Педагогічний факультет ХДУ в фейсбуці

Comments are closed.