Мистецька арт-лабораторія “Українська хата – талантами багата”

5 лютого у коледжі відбулась зустріч із відомими художниками Херсонщини та  з представниками Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олеся Гончара на мистецькій арт-лабораторії “Українська хата – талантами багата”.

На початку заходу директор коледжу Маргарита Климович розповіла про художника Василя Боженка, який пропрацював 30 років вчителем малювання в коледжі та подарував йому багато своїх робіт.


Спікером заходу був Олег Васильович Олексюк, заслужений працівник культури України, поет, журналіст. Олег Васильович познайомив присутніх з творчістю та життям Миколи Івановича Братана та інших письменників Херсонщини

Захід був візуально-інформаційним, з музичними номерами виступили солістка шоу-групи “Gold” Валерія Новак з піснею “Над Україною” та зразковий хор “Мелодика”.

Гості подарували нашому коледжу багато цікавої літератури. Приємною несподіванкою стало те, що Василь Боженко подарував коледжу ще одну свою роботу, чим приємно здивував всіх глядачів та директора коледжу.

Під час заходу, відбувся інтерактив, в якому кожному було запропоновано створити власний нескінчений вірш, дописуючи власні рядки. Ніхто і не помітив, як швидко минув час! Ми сподіваємося побачите ще раз представників цієї бібліотеки

PR-Комісія

Comments are closed.