Жінка в освіті. Жінка в науці. Жінка в мистецтві. Тематичний тиждень до Міжнародного жіночого дня

Відзначення Міжнародного жіночого дня є доброю нагодою нагадати студентській спільноті коледжу про роль та значення Жінки в різних сферах життя: науці, мистецтві і звичайно ж в освіті.

Творча рада коледжу на чолі з директоркою Маргаритою Климович,  розробили ряд заходів до 8 Березня, які познайомили учасників з історією виникнення свята та сучасними тенденціями гендерної рівності в Україні та світі.

То ж поїхали…

Протягом тижня працював арт-майданчик студентських робіт біля картинної галереї колледжу, в яких студенти  розкрили красу і неповторність жіночого образу.

Для всіх любителів селфі на першому поверсі  була створена святкова фотозона зразковим гуртком «Умілі руки».

У бібліотеці коледжу  для перших курсів провели бук-слем «Яскрава жінка – яскрава доля» завдяки якому всі присутні заходу захопливо поринули у  світ читання. Цей допис можна переглянути на сайті за покликанням http://bit.ly/33dzsSl 

Викладачі іноземної філології провели засідання англомовного клубу з чаюванням на тему «Жінки королівської династії Великобританії». Дивимось детальніше тут http://bit.ly/2TymcEo

Також студенти коледжу дізналися багато цікавого про «Видатних жінок математиків» під час семінару який підготували викладачі математичних дисциплін. Дивимось детальніше тут http://bit.ly/38CoSoR

Гурток «CooLBlogerS» створили відео привітання «Для всіх жінок України».  https://www.facebook.com/100001448521009/videos/2798368880221369/

А вже 6-го березня, з самого ранку студентська рада дарувала гарний настрій та маленькі сувеніри створені власними руками для працівниць коледжу.

Далі за програмою пройшов «Літературний сад» під час якого чоловіки  Бериславського педагогічного коледжу вітали жінок словами українських поетів класиків. 

Свято продовжили концертом «Весна надихає на творчість» на якому всіх присутніх дивували своїми виступами творчі колективи зразкової вокальної студії «Колорит» «Ранкові зорі» та «Весняний цвіт», хореографічний коллектив «Бериславські візерунки», а також  кожна група підготувала свої творчі номери та зняли  кліпи до них.

Спільнота викладачів та студентів коледжу вдячні директорці  Маргариті Климович за її натхнення, креативні ідеї та сучасність у проведенні заходів.

Comments are closed.