Дистанційне навчання через взаємодію усіх учасників освітнього процесу. Нарада дирекції коледжу

«Взаємодія між учасниками освітнього процесу: викладачами, студентами, керівництвом закладу освіти та батьками – основна мета сьогодення та якісного забезпечення дистанційного навчання» – зазначила директорка коледжу Маргарита Климович, сьогодні, 23 квітня, на онлайн зустрічі з головами ЦК та викладачами. Засідання відбулося у рамках підготовки до педагогічної ради.

Голови ЦК повідомили про моніторинг якості дистанційного вивчення дисциплін студентами. Було зроблено висновок, що майже всі студенти коледжу охоплені онлайн навчанням та виконують свої індивідуальні навчальні плани.

Директорка наголосила, що для студентів всіх курсів навчальний рік закінчиться відповідно до графіку освітнього процесу, складання заліково-екзаменаційних сесій студентами відбудеться дистанційно.

Але Маргарита Володимирівна нагадала про те, що складання ДПА у формі ЗНО студентами ІІ курсу коледжу обов’язково буде проведено в залежності від дати закінчення карантину.

Далі були розглянуті питання:  про проміжний аналіз результатів переддипломної практики, доповідала завідувачка навчально-виробничою практикою Ольга Жукова, про порядок денний проведення засiдань ЦК та про стан внесення пропозицій вiд ЦК щодо оновлення навчальних планів та робочих навчальних планів, доповідала заступниця з навчальної роботи Галина Москалюк, про хід захисту курсових робіт – заступниця з методичної роботи Тетяна Деменнікова,

Comments are closed.