Керівництво освітнім процесом в умовах карантину та ключові напрями роботи. Онлайн зустріч дирекції з викладачами

Незважаючи на дистанційний режим роботи закладу, питання профорієнтації залишаються одними із актуальних в роботі коледжу.

Сьогодні, 13 квітня 2020 р. директорка Маргарита Климович на онлайн зустрічі з адміністрацією та викладачами окреслила основні напрями профорієнтаційної роботи:

– профорієнтаційна робота зі студентами-випускниками, щодо вступу до Херсонського державного університету;

– залучення випускників шкіл Херсонської області до вступу до Бериславського педагогічного коледжу. Маргарита Володимирівна звернула увагу членів приймальної комісії коледжу про можливі зміни дат вступної кампанії.

Також одним із питань, яке активно впроваджується – це допомога студентами та викладачами коледжу соціально незахищеним категоріям громадян та ветеранам педагогічної праці.

Підбиваючи підсумки онлайн зустрічі Маргарита Климович внесла зміни до переліку питань, які будуть обговорюватися на найближчій методичній раді.

Зокрема, будуть говорити про: організацію дистанційного навчання, підготовки до атестації здобувачів фахової передвищої освіти, підготовки до літньої екзаменаційної сесії в режимі онлайн та зміни до порядку проходження педагогічної практики шляхом організації взаємодії з учасниками освітнього процесу через освітні платформи.

Comments are closed.