Онлайн нарада дирекції коледжу та голів циклових комісій

8 квітня за допомогою комунікаційного програмного забезпечення ZOOM відбулася онлайн-нарада дирекції коледжу  з головами циклових комісій.

Директорка коледжу Маргарита Климович наголосила, що враховуючи вимоги сьогодення, викладачам необхідно організовувати свою взаємодію зі студентами в онлайн форматі. Зокрема, Маргарита Володимирівна звернула увагу голів ЦК на планування проведення в дистанційному режимі екзаменаційної сесії студентів так як наближається завершення семестру і вирішення цього питання є дуже важливим. 

Також розглядалися питання щодо проведення онлайн лекцій за розкладом навчальних занять, про підготовку матеріалів до участі у Всеукраїнському STEM-тижні, про проведення засідань ЦК в онлайн режимі, про підготовку до захисту курсових проектів студентами-випускниками, про підготовку до проведення методичної ради. 

Сучасні умови здійснення освітнього процесу ставлять перед нами нові виклики, до яких маємо бути готовими самі й допомогти мобілізуватися викладачам коледжу. Незалежно від обставин, ми маємо забезпечити  якісне надання освітніх послуг усім здобувачам.

Comments are closed.