Майбутні вихователі закладів дошкільної освіти взаємодіють зі своїми вихованцями на практиці в онлайн режимі

Педагогічна практика відіграє важливу роль у формуванні майбутнього фахівця – вихователя закладу дошкільної освіти, адже основна мета практики  – це розвиток і вдосконалення у студентів уміння проводити заняття, виховну та діагностичну роботу з використанням різноманітних освітніх технологій, зокрема, технологій дистанційного навчання та здоров’язбережувальних технологій.

У зв’язку з обмеженнями відвідувати здобувачам заклади освіти у період карантину для студентів 222 групи спеціальності  012 Дошкільна освіта, за ініціативою директорки Маргарити Климович переддипломна педагогічна практика  була організована в новому форматі – з використанням інструментів дистанційного навчання (сервіси ZOOM, Viber, Skype, Telegram та інші сервіси онлайн конференцій).

 

 

Уже  перший тиждень практики показав, що майже всіх студенти налагодили роботу зі своїми вихованцями в онлайн режимі. Дякуємо особливо активним та креативним практикантам, які кожен день ділилися своїми успіхами з нами: Касемян Ганна, Рак Валерія, Глібіщук Валерія, Заїка Аліна, Макєєва Анастасія. Інші ще мають змогу проявити себе відмінними блогерами протягом тижня.

 

Директорка Маргарита Климович та адміністрація має надію, що останній вид практики – переддипломна- дасть змогу удосконалити професійний рівень навичок та вмінь  студентів. Адже коледж не стоїть на місці, а крокує разом з сучасною освітою.

       Бажаємо вам  гарного завершення практики та чекаємо в онлайні із новими досягненнями!

                                                                                         

Comments are closed.