Відбулися збори в онлайн-режимі для випускників коледжу спеціальності 013 Початкова освіта

Сьогодні, 20 травня 2020 року відбулися збори в онлайн-режимі для випускників коледжу спеціальності 013 Початкова освіта. Студентів проінформували з низки важливих питань стосовно закінчення навчання в коледжі та подальшого вступу до Херсонського державного університету.

Зокрема, про особливості підготовки до заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти у дистанційному режимі повідомила заступниця директора з навчальної роботи Галина Москалюк. Заступниця директора з методичної роботи Тетяна Деменнікова розповіла студентам про результати захисту курсових робіт.

З результатами безперервної педагогічної практики познайомила завідувачка навчально-виробничою практикою Ольга Жукова.

Голова циклової комісії природничих та фізико-математичних дисциплін Галина Пирожок та викладач інформатики Сергій Хрустальов проаналізували готовність персональних блогів (сайтів) студентів ІУ курсу до державної атестації здобувачів вищої освіти та внесли пропозиції до їх удосконалення. Про результати моніторингу поточної успішності студентів доповіла завідувачка відділення початкової освіти Олеся Соколкова.

З питання профорієнтаційної роботи щодо вступу  випускників коледжу до Херсонського державного університету виступила директорка Маргарита Климович, яка наголосила на важливості здобуття  бакалаврського рівня вищої освіти та   перспективах навчання саме на педагогічному факультеті ХДУ.

 

Comments are closed.