Відбувся захист курсових робіт студентами випускних груп спеціальності 013 Початкова освіта у онлайн форматі

Курсова робота виконується з метою закріплення та поглиблення знань, одержаних студентами під час вивчення певного навчального курсу.

Саме ця робота допомагає студенту систематизувати отримані теоретичні знання та набути навички проведення експериментальних досліджень.

З 29 квітня по 4 травня 2020 року у коледжі відбувався захист курсових робіт студентами IV курсу спеціальності 013 Початкова освіта. Захист проходив у онлайн форматі з використанням сервісу ZOOM.

 

29 та 30 квітня студенти 141-143 груп захистили курсові роботи з дисциплін: Методика навчання іноземної мови, ДС вчитель іноземної мови, ДС вчитель інформатики початкової школи, Методика навчання інформатики, Психологія,

Теорія і методика фізичного виховання, ДС організатор спортивних секцій і клубів, Методика навчання, природознавства, Методика навчання предмету «Я у світі», Методика трудового навчання з практикумом,

Педагогіка, ДС організатор роботи з учнівськими об’єднаннями, Образотворче мистецтво з методикою навчання, Методика навчання предмету «Основи здоров’я», ДС вчитель фізичної реабілітації. 

4 травня 2020 року відбувся захист курсових робіт з таких дисциплін: Педагогіка, Методика навчання математики, Методика навчання української мови.

Члени комісії та керівники курсових проектів вдячні за роботу, цікавий та змістовний матеріал, 📚📚📚яскраві та технічно правильно оформлені презентації,🖱️🖱️🖱️ ознайомлення з експериментальною частиною проектів та корисних, ідейних та насичених збірників, створених під час проходження переддипломної практики!🏫

Вітаємо студентів з гарними виступами, позитивними результатами та обміном корисним матеріалом!🗽

Бажаємо успіхів в подальшій підготовці до завершення навчання в коледжі!💯👍

Comments are closed.