Випускники спеціальності 012 Дошкільна освіта зустрілися з дирекцією з питань організованого закінчення навчання

21 травня 2020 року відбулися збори в онлайн-режимі для випускників коледжу спеціальності 012 Дошкільна освіта. Студентів 241 та 222 групи проінформували з низки важливих питань стосовно закінчення навчання в коледжі та подальшого вступу до Херсонського державного університету.

Директорка Маргарита Климович звернула увагу на особливості підготовки до заліково-екзаменаційної сесії та атестації здобувачів вищої освіти у дистанційному режимі. Методистка Олена Голуб розповіла студентам 241 групи про результати захисту курсових робіт та познайомила студентів 222 групи з графіком захисту курсових проектів, оскільки випускники цієї групи зараз знаходяться на безперервній педагогічній практиці.

 

З результатами безперервної педагогічної практики познайомила завідувачка навчально-виробничою практикою Ольга Жукова.

Також студенти 222 групи поділилися враженнями, від нової для них, форми проходження практики з дошкільниками у дистанційному режимі, використовуючи різноманітні онлайн платформи для взаємодії з дітьми. 

Голова циклової комісії природничих та фізико-математичних дисциплін Галина Пирожок та викладач інформатики Сергій Хрустальов проаналізували готовність персональних блогів (сайтів) студентів 241 та 222 груп до державної атестації здобувачів вищої освіти та внесли пропозиції до їх удосконалення. Про результати моніторингу поточної успішності студентів доповіла завідувачка відділення дошкільної освіти Марина Маловічко.

З питання профорієнтаційної роботи щодо вступу випускників коледжу до Херсонського державного університету виступила директорка Маргарита Климович, яка наголосила на важливості здобуття бакалаврського рівня вищої освіти та перспективах навчання саме на педагогічному факультеті ХДУ.

Comments are closed.