Вступна кампанія 2020 року коледжі. Нові умови та виклики

З 30 червня 2020 року у коледжі стартувала вступна кампанія для вступників на основі базової загальної середньої освіти.

Але умови карантину в Україні та світова пандемія внесли свої корективи у організацію цьогорічного прийому.

Змін зазнали не лише терміни проведення для вступників на базі 11 класів, а й формати подання документів та рівень освіти, який будуть здобувати вступники. 

Ми вже нагадували, що вступники можуть надслати заповнену заяву та копії документів на ел. пошту приймальної комісії. Шановні вступники та батьки! Звертаємо увагу!

У цьому році прийом здійснюється на новий освітньо-професійний ступінь – фаховий молодший бакалавр на спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта, згідно Закону України “Про фахову передвищу освіту”. Детальніше про спеціальності тут Сторінка вступника Бериславського фахового педагогічного коледжу ХДУ. 

Приймальна комісія коледжу організована людьми, які з технологіями “на ти” і може цілком забезпечити реалізацію усіх дедлайнів та етапів вступної кампанії з чітким дотриманням рекомендацій МОН та МОЗ як в офлайн, так і онлайн режимах. 

Так як, уряд, відповідно до постанови № 392, з 20 травня дозволив відвідування закладів освіти для проведення ЗНО та інших вступних випробувань, включно з творчими конкурсами за умови дотримання усіх санітарних вимог, то вступні випробування будуть проходити в очному режимі.

Вступні випробування будуть плануватися  з дотриманням соціального дистанціювання, перевіркою температури. 

 

 

Comments are closed.