Вітання директора Андрія Костюка з нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці!

Шановні колеги, студенти та співробітники коледжу!

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!
Поєднання цих святкувань – це символічний, непорушний зв’язок багатьох поколінь захисників та захисниць від славетної козацької доби до сучасності. Адже за багатовікову історію українського народу не один раз його сини та дочки ставали на захист рідної землі.

Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.

Бажаю міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях. Мирного неба над головою усім нам. Нехай Пресвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом.


Колектив Бериславського фахового педагогічного коледжу ХДУ схиляє голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну, незалежну і нескорену Україну. Вічна пам’ять!

З повагою 

директор Андрій Костюк

Comments are closed.