Інтерактивне шоу до Дня закоханих “А у нас в БФПК…” (“АУФ”)

У вівторок у коледжі пройшло інтерактивне шоу до Дня закоханих “А у нас в БФПК…” (“АУФ”) .

Підготовка до якого тривала протягом двох тижнів, адже декорації, оформлення та неймовірно цікавий сценарій було продумано до найменших дрібниць.

Захід проходив у новому форматі, що є незвичним для студентів. Задля збереження нашого здоров’я та дотримання протиепідемічних вимог, місця в залі були обмежені, але всі групи були на зв’язку через платформу ZOOM.

Спеціальним гостем програми був колишній викладач музичних дисциплін коледжу Ігор Корчагін, який також виступив у ролі ведучого шоу.

Сидячи в своїх аудиторіях, студенти спілкувалися з залом та допомагали у виборі учасників. Участь брали студенти 1-3 курсів: хлопці проти дівчат. Розважальна програма складалася з 11 нестандартних та цікавих конкурсів:
– “Немає слів – одні емодзі”
– “На одній ноті”
– “Слова наосліп”
– “Одне на двох обличчях”
– “Няв-няв-няв”
– “Маленькі Пікассо”
– “Чекати чи натискати”
– “Сільське караоке”
– “Слабка ланка”
– “QWERTY”
– “Фото в кубі”.
Кожен з них відрізнявся своєю оригінальністю та неповторністю. А головне, студенти залюбки брали участь та виконували дані завдання.


Яскравою музичною паузою стали феєричні виступи зразкової вокальної студії “Колорит” та хореографічного колективу “Бериславські візерунки”.

Усі учасники заходу отримали заохочувальні призи, що знадобляться у повсякденному житті.

Дякуємо директору коледжу Костюку Андрію Михайловичу за чудову ідею зібратися разом студентською родиною, навіть під час карантину, таким незвичним способом – через онлайн-платформу ZOOM.

Також, величезну подяку хочемо виразити організаторам заходу та запрошеному гостю Ігорю Корчагіну, які не тільки підняли настрій та створили свято, а й показали як весело можна провести час, дотримуючись всіх карантинних умов.


#bpcbpc
#bpcbpc_pr
#БФПК_ХДУ
#АУФ

Comments are closed.