Наступність у здобутті освіти. Студенти коледжу відвідали День відкритих дверей у Херсонському державному університеті

Сьогодні (27.02) студенти Бериславського фахового педагогічного коледжу завітали на День відкритих дверей до Херсонського державного університету, разом з директором коледжу  Андрієм Костюком.

Програма заходу для наших студентів була дуже насиченою, в першу чергу це була розмова з деканом педагогічного факультету Петуховою Л. Є., про можливості вступу та їх переваги.
Також була проведена екскурсія, але, звісно, за один день не можливо побачити все, тому що дуже багато цікавого є в Херсонському державному університеті, але ключові моменти, які цікавлять студентів нашого коледжу ми побачили.


У першу чергу нам показали одну з найкращих в Україні, лабораторію присвячену німецькому педагогу Фрідріху Фрьобелю. Студенти познайомилися з інтерактивною підлогою, яка була відкрита в липні 2019 року.
Ми побачили навчальні аудиторії університету, які,  мають новітнє обладнання. Однією з найсучасніших стала коворкінг зала та центр, які зроблені спеціально для студентів з метою організації їх академічної роботи та дозвілля.

Також майбутні випускники коледжу завітали до басейну, пройшлися стежками парку та коридорами гуртожитку, побували в музеях університету та педагогічного факультету, побачили майбутні аудиторії для змішаного навчання та  реабілітаційний центр університету.

Після такої продуктивної екскурсії студентів переповнювали тільки яскраві та гарні емоції, адже здобувачі ОКР молодшого спеціаліста та ОПС фахового молодшого бакалавра коледжу вже є частиною студентства ХДУ, а в наступному навчальному році наші випускники поповнять бакалаврські програми Херсонського державного університету.
#ПедагогічнийфакультетХДУ

Comments are closed.